Satisfacerea unei Femei

Bineînțeles – se presupune că sunteți un bărbat care citește acest articol acum, din moment ce vă doriți să aflați cum puteți să vă satisfaceți femeia în pat. Probabil căutați metode și trucuri care vă vor permite să o satisfaceți sexual, așa cum vă imaginați după ce ați vizionat filmului porno preferat gratuit.

Vestea bună este că – este posibil!

În primul rând, știți că doamnei dumneavoastră nu îi plac foarte mult preludiul, pentru că nu are stimulare clitorală. Această femeie nu este nici satisfăcută.

Deci ce anume își doresc majoritatea femeilor în pat?

Majoritatea doamnelor sunt foarte senzuale. Este nevoie de un timp foarte lung pentru a le excita, și au nevoie de o mulțime de intimitate fizică și emoțională, care să se potrivească împreună pentru a putea atinge punctul culminant și a ajunge la orgasm. Evident, o asemenea femeie, doreste sa fie cu un partener pe care ea cu adevarat il admira, ca si dragostea, si unul pe care ea poate foarte bine sa aiba incredere si respect.

Vă rugăm să va puneți în prim-planul minții dvs. că – atingerea senzuală, conectarea cu femeia și preludiul vă poate ajuta să o activați, deși ea necesită o stimulare clitorală continuă ca să atingă punctul culminant și să ajungă la orgasm.

În mod clar, există unele doamne care au capacitatea de a ajunge la orgasm prin stimularea spotului G în interiorul vaginului. Ei bine, aceste categorii sunt în minoritate, spunem ca în jur de 12% cel mult.

Penetrarea și actul sexual îi ajută pe un cuplu să se conecteze în modul cel mai intim imaginabil; și aceasta oferă doamnelor o mulțime de plăcere. Cu toate acestea, majoritatea doamnelor nu vor atinge orgasmul și nu vor atinge orgasmul în acest mod, și de aceea nu vor obține satisfacție în pat.

Ca barbat – indiferent de cat de magnific ar putea sa para iubirea ta, cel mai probabil nu îi va oferi un orgasm.

Pentru a vă mulțumi femeia este o artă, și nu o știință abstracta. Dar știți că nu există o formulă fixă reală pentru a o atinge, deși cu cât sunteți mai grijulioasă, mai sensibilă și mai atenți la nevoile ei sexuale, atunci cu atât mai bine veți fi în stare să o satisfaceti sexual.